over engimoadvice

klaar voor al jouw vragen

enigmoadvice is expert in het adviseren en begeleiden van al wie kinderopvang organiseert.

Of het nu gaat om de opstart van een nieuw kinderdagverblijf, een bestaand opvanginitiatief uit de rode cijfers halen, het pedagogisch beleid evalueren en versterken, een team door een veranderingstraject loodsen, een infrastructuurproject, een verbetertraject uitwerken na een inspectie, het nieuwe BOA-decreet omzetten in de praktijk, … enigmoadvice staat klaar met raad en daad.

ervaren in kinderopvang

enigmoadvice bestaat uit een team van betrokken deskundigen die de kinderopvang door en door kennen.
Zij zetten hun brede ervaring binnen de sector in om jouw vraag met kwalitatief maatwerk te beantwoorden.

enigmoadvice is de jongste tak in de groep Infano vzw, sociaal ondernemer en expert in het organiseren van kwaliteitsvolle opvang voor kinderen van 0 tot 12 jaar.

samen leggen we de puzzel

Enigmo betekent ‘puzzel’ in het Esperanto.

Dat is ons motto: samen met jou leggen we de puzzel. We kozen ook niet toevallig voor het Esperanto als inspiratiebron: een makkelijk aan te leren taal, die toegankelijk is voor iedereen.

Zo werkt ook enigmoadvice: toegankelijke dienstverlening voor kleine of grote vragen.

oplossingen

De missie van enigmoadvice is simpel: wij helpen jou.

Jij hebt een vraag over het reilen en zeilen binnen de werking van je kinderopvang. Wij bieden jou een antwoord, komen met oplossingen. Van simpele vragen tot het aanpakken van moeilijke vraagstukken: onze deskundigen staan voor je klaar.

Gegarandeerd.

waarden

enigmoadvice bouwt haar dienstverlening op een aantal rotsvaste waarden: vertrouwen, discretie, samenspraak, wederzijds respect, transparantie.

Die waarden zitten ingebakken in ons professioneel team.